Electrically Patrolling Hollowware

Have You Had Your Kirsteni Today?

Smidigt och bra

Det finns många sätt att ta sig fram på och det är ju toppen att det finns mer en ett sätt att ta sig fram eller hur? Ja ibland så är det skönt att ta tåget istället för att köra , det är så avkopplande på något sätt att slippa tänka på hur man ska köra  och hur alla andra bilar kör. Man måste vara på sin vakt hela tiden. Men om man åker tåg eller buss eller flyger så slipper man tänka på det och det är rätt skönt kan jag tycka i alla fall. Men det är ju väldigt olika det finns ju dom som tycker det är jätte jobbigt att inte ha sin bil att sitta på bussen eller tåget för dom är bara stressande. 
Så det beror ju lite på vad man är för en person och vad som passar en bäst.
Men det är smidigt att kunna hyra bil buss eller så när man behöver. Det är ju inte alltid så att man har råd att ha din egna och då är det ju toppen om man kan låna eller hyra för just det tillfället.

Till fest till exempel

Ja om man ska ha bröllop eller någon annan större fest så kan det ju vara skönt att hyra en buss till gästerna så att dom kommer i samlad trupp och åker tillsammans. Vet själv att det i alla fall väldigt skönt om det finns som gäst.
Man kan kolla på webben och söka på  " hyra buss Stockholm " och se vad som dyker upp om det skulle vara så att man inte vet vart man ska vända sig. Det är praktiskt och skönt att kunna hyra, som dom säger hyr dig fri och det ligger något i det att slippa äga massor med saker. Skönare att hyra vid tillfälle.